Specialitatea Urologie

In cadrul specialitatii Urologie din Spitalul General se ofera ingrijiri medicale pentru pacientii cu afectiuni urologice, ingrijiri si tratamente postoperatorii, mici interventii chirurgicale.

Specialitatea Urologie din Spitalul General, Fundatiei "Dr. Victor Babes" asigura servicii de asistenta medicala continua si internare continua pentru pacientii cu afectiuni urologice. Afectiunile urologice se refera la patologia chirurgicala si medicala a aparatului urinar, dar si a afectiunilor aparatului genital masculin, reprezentand preocuparile colectivului medical format din medici de inalta tinuta profesionala ajutati de personal mediu si auxiliar dedicat si experimentat in proceduri si manevre specifice.

Saloanele specialitatii Urologie au cate doua paturi ce indeplinesc cerinte de confort si ambient deosebite. Mai exista pe sectie o sala de tratamente, pansamente si mici gesturi chirurgicale, un oficiu al personalului mediu, un cabinet in care medicii sectiei pot consulta si efectua ecografii diagnostice si interventionale. De asemenea, dispune de un oficiu de masa, precum si de alte spatii necesare ingrijirii si asigurarii asistentei pacientilor.

In cadrul Specialitatii Urologie putem efectua ingrijirea si tratarea pre-operatorie si post-operatorie a pacientului urologic, mici interventii vizand in special aparatul genital masculin precum si diverse proceduri si manevre specifice urologice si andrologice.

In stabilirea unui diagnostic rapid si precis, in cadrul Spitalului General echipa medicala are la dispozitie un laborator medical modern in care se pot efectua teste de mare acuratete, conectat la un sistem electronic de transmitere rapida si exacta a datelor.
Serviciul de imagistica are dotari de ultima generatie care permit efectuarea unei game largi de examinari folosind o aparatura cu un nivel de iradiere minim, la standarde internationale.

Diagnosticarea si tratarea altor afectiuni si comorbiditati ale pacientilor nostri se realizeaza cu ajutorul colegilor nostri din Centrul de Diagnostic si Tratament "Victor Babes", de diverse specialitati.

Pacientii beneficiaza de cea mai buna ingrijire medicala, fara sa le lipseasca siguranta, atentia si confortul de acasa. Infectiile nosocomiale sau clinic aparente sunt reduse la minim inca de la deschiderea spitalului, prin implementarea standardelor ridicate de management al igienei, curateniei si sterilizarii spatiilor si instrumentelor folosite.

In momentul in care treceti pragul nostru veti fi primiti cu respect si intelegere, cu caldura, cu calmul si rabdarea de care aveti atat de multa nevoie in acele momente dificile. Veti constata imediat profesionalismul si conditiile deosebite de care dispunem.


Medici specialitatea Urologie :

  • Dr. Seyed Aghamiri, medic primar Urologie - Andrologie, doctor in stiinte medicale
  • Dr. Radu-Ioan Vărşăndan, medic primar Urologie - Andrologie