Pagina de intrare

Informaţii despre structura paginilor şi modul de accesare a datelor.
Titlurile de nivel unu sunt titlurile paginilor. Titlurile de nivel doi sunt dedicate secţiunilor importante din conţinutul informativ al paginii. Titlurile de nivel trei sunt dedicate secţiunilor meniului de navigare. Această organizare este valabilă tuturor paginilor.

Pentru o bună înţelegere a informaţiilor, vă rugăm să stabiliţi în vocabular următoarele corespondenţe : "Prof." să fie citit "Profesor", "Dr." să fie citit "Doctor", "Conf." să fie citit "Conferenţiar", "Univ." să fie citit "Universitar", semnul de procent să fie citit "La sută".
Pentru o bună înţelegere, informaţia din cadrul unei pagini este împărţită în secţiuni, iar fiecare secţiune este urmată de un separator.
Oricare alte reguli vă vor fi comunicate aici, în pagina de intrare, sau, dacă este cazul, la începutul diferitelor pagini.
Vă mulţumim.


Informaţii despre instrumentele pentru accesibilitate în secţiunea "Accesibilitate" a site-ului Centrului "Dr. Victor Babeş"

Informaţii despre instrumentele pentru accesibilitate din pagină.
În zona superioară a paginii se află bara cu instrumente pentru accesibilitate. Aceasta cuprinde trei butoane pentru schimbarea cromaticii paginii (text negru pe fundal alb, text alb pe fundal negru şi text albastru închis pe fundal albastru deschis) şi trei butoane pentru schimbarea dimensiunii fontului (font standard, font mărit cu 35 % şi font mărit cu 75 %).
În acelaşi timp, construcţia paginii vă permite să schimbaţi dimensiunea fontului şi prin comenzile pe care vi le pune la dispoziţie browser-ul dumneavoastră, fara a pierde structura sau claritatea informaţiei.

Testare pentru SARS-COV-2

În Centrul de Diagnostic şi Tratament "Victor Babeş" se efectueaza teste PCR pentru depistarea virusului SARS-COV-2. Testele se fac la cerere, cu programare.
Pentru programare vă rugăm să trimiteţi un e-mail pe adresa : tatiana.dejoianu@cdt-babes.ro, cu date de contact şi cu indicarea motivelor pentru care solicitaţi testarea, sau telefonic : 021 317.95.03.

ATENŢIE ! Testarea NU se face persoanelor cu simptome specifice sau aflate în izolare. Acestea trebuie să se adreseze, prin intermediul DSP sau sunând la 112, spitalelor desemnate, în vederea diagnosticului, investigaţiilor de specialitate, tratamentului.

Reguli în incinta Centrului de Diagnostic şi Tratament "Victor Babeş" şi a Spitalului General

Dată fiind circulaţia noului corona virus în România, sunt necesare următoarele măsuri :

  • la intrarea în incinta Centrului de Diagnostic şi Tratament "Victor Babeş" se efectuează triaj epidemiologic / măsurarea temperaturii corporale;
  • intrarea în incintă este permisă doar cu purtarea măştii faciale, care va fi menţinută corect pe tot parcursul şederii;
  • în interior va trebui păstrată distanţa de 1,5 sau 2 metri între persoane, conform marcajelor şi indicaţiilor personalului nostru;
  • pentru a evita aglomeraţia şi timpii de aşteptare, folosiţi sistemul de programari telefonic şi respectaţi ora programării;
  • pentru a evita aglomerarea în spaţiile de aşteptare, vă rugăm să vă prezentaţi fără persoane însoţitoare care nu au de efectuat servicii medicale (cu excepţia situaţiilor unde acestea sunt absolut necesare : copii însoţiţi de părinte, persoane cu dizabilităţi etc.).

Vă mulţumim pentru înţelegere !

Acreditare Spital General - Fundaţia "Dr. Victor Babeş"

Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate a încadrat unitatea noastră medicală - Spital General - în categoria II de acreditare, Acreditat cu Recomandări.
Categoria II reflectă capacitatea managementului spitalului şi susţinerea autorităţii tutelare sau a patronatului, pentru a atinge cele mai înalte standarde. Au fost identificate deficienţele precum şi soluţiile şi resursele necesare corijării acestora şi există dorinţa de a se conforma tuturor cerinţelor standardelor de acreditare.

Studiu clinic - tratamentul infecţiei cu virusul hepatitei B şi D

Începând cu luna Septembrie 2019, în Fundaţia "Dr. Victor Babeş" se va desfăşura un studiu clinic având ca obiect testarea eficienţei şi tolerabilităţii unui nou medicament destinat tratamentului infecţiei cu virusul hepatitei B (VHB) şi virusul hepatitei D (VHD).

Acest proiect se desfăşoară concomitent şi în alte centre medicale din Belgia, Bulgaria, Canada, Elveţia, Federaţia Rusă, Franţa, Germania, Grecia, Israel, Italia, Republica Moldova, Mongolia, Marea Britanie, Noua Zeelandă, Pakistan, Statele Unite ale Americii, Suedia, Taiwan, Turcia, Centrul nostru alăturându-se astfel unui efort internaţional pentru identificarea de noi medicamente pentru tratamentul infecţiei cu virusul hepatitic B şi D.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să luaţi legătura cu dr. Gherlan George Sebastian prin e-mail la adresa george.gherlan@umfcd.ro.

Serviciu nou în Spitalul General

Spitalul nostru are în dotare, o unitate modernă de electrochirurgie cu ultrasunete Harmonic-Ethicon. Aparatul este destinat chirurgiei de înaltă performanţă şi este util în toate specialităţile chirurgicale din Spital.
Prin folosirea acestui tip de aparatură se reuşeste scurtarea timpului operator, dar şi cresterea gradului de siguranţă a pacientului.

Fundaţia "Dr. Victor Babeş" angajează :

Fundaţia "Dr. Victor Babeş" angajează :

  • Funcţionar informaţii Receptie
  • Medic primar sau medic specialist Anestezie & Terapie intensivă
  • Medic primar sau medic specialist Ginecologie
  • Medic primar sau medic specialist Neurologie, competenţă EMG, experienţă de lucru în ambulatoriu şi spital
  • Infirmiere şi îngrijitoare

Consultaţii urologice oferite de profesori renumiţi din Paris şi Viena, împreună cu specialişti din Fundaţia "Dr. Victor Babeş"

În cadrul unei mari campanii internaţionale de luptă împotriva cancerului de prostată, medici renumiţi din Europa vor da consultaţii la Fundaţia "Dr. Victor Babeş", Centrul de Diagnostic şi Tratament - clinică medicală privată din Bucureşti. Este vorba despre Prof. Dr. Bob Djavan de la Rudolfinerhaus Foundation Hospital Austria şi New York University Statele Unite ale Americii, şi despre Prof. Dr. André Philippe Davody de la American Hospital of Paris. Consultaţiile vor fi coordonate de către Dr. Seyed Aghamiri, medic primar urologie, doctor în ştiinţe medicale, Fundaţia "Dr. Victor Babeş", Bucureşti.

Servicii spitalizare prin contract cu CAS

Spitalul General - Fundaţia "Dr. Victor Babeş" primeşte bilete pentru servicii de spitalizare de zi şi continuă decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate. Serviciile de spitalizare se decontează atât prin Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (C.A.S.M.B.), cât şi prin Casele Judeţene de Asigurări de Sănătate (C.J.A.S.).

Lista serviciilor contractate prin Casa de Asigurări de Sănătate.