Specialitatea Gastroenterologie

Spitalul General, in cadrul Compartimentului Specialitati medicale, trateaza afectiuni din sfera Gastroenterologie. Specialitatea Gastroenterologie din cadrul Spitalului General a aparut in completarea cabinetului de gastroenterologie din cadrul Centrului de Diagnostic si Tratament "Victor Babes", ca urmare a solicitarilor numeroase de la pacientii care necesitau ingrijiri medicale in regim de spitalizare.

Rezervele pentru pacientii specialitatii Gastroenterologie au regim hotelier si sunt dotate cu instalatie de oxigeno-terapie si aspiratie.
Colectivul de specialisti Gastroenterologie are la dispozitie, pentru stabilirea unui diagnostic rapid si tratament corect, laboratorul de endoscopie digestiva si laboratorul de ultrasonografie.

Alaturi de acestea, impreuna cu intreg colectivul Spitalului General si dotarile de top, consideram ca starea de sanatate a pacientilor nostri va fi un deziderat atins in fiecare clipa.


Medici specialitatea Gastroenterologie :

  • Dr. Mărioara Casian, medic primar Gastroenterologie, competenta ecografie generala
  • Dr. Irina Ungureanu, medic sef compartiment specialitati medicale, medic specialist Gastroenterologie, medic primar Medicina interna
  • Dr. Silviu Cătălin Manoliu, medic primar Gastroenterologie, competenta ecografie abdominala generala, endoscopie digestiva diagnostica