Pagina de intrare

Informaţii despre structura paginilor şi modul de accesare a datelor.
Titlurile de nivel unu sunt titlurile paginilor. Titlurile de nivel doi sunt dedicate secţiunilor importante din conţinutul informativ al paginii. Titlurile de nivel trei sunt dedicate secţiunilor meniului de navigare. Această organizare este valabilă tuturor paginilor.

Pentru o bună înţelegere a informaţiilor, vă rugăm să stabiliţi în vocabular următoarele corespondenţe : "Prof." să fie citit "Profesor", "Dr." să fie citit "Doctor", "Conf." să fie citit "Conferenţiar", "Univ." să fie citit "Universitar", semnul de procent să fie citit "La sută".
Pentru o bună înţelegere, informaţia din cadrul unei pagini este împărţită în secţiuni, iar fiecare secţiune este urmată de un separator.
Oricare alte reguli vă vor fi comunicate aici, în pagina de intrare, sau, dacă este cazul, la începutul diferitelor pagini.
Vă mulţumim.


Informaţii despre instrumentele pentru accesibilitate în secţiunea "Accesibilitate" a site-ului Centrului "Dr. Victor Babeş"

Informaţii despre instrumentele pentru accesibilitate din pagină.
În zona superioară a paginii se află bara cu instrumente pentru accesibilitate. Aceasta cuprinde trei butoane pentru schimbarea cromaticii paginii (text negru pe fundal alb, text alb pe fundal negru şi text albastru închis pe fundal albastru deschis) şi trei butoane pentru schimbarea dimensiunii fontului (font standard, font mărit cu 35 % şi font mărit cu 75 %).
În acelaşi timp, construcţia paginii vă permite să schimbaţi dimensiunea fontului şi prin comenzile pe care vi le pune la dispoziţie browser-ul dumneavoastră, fara a pierde structura sau claritatea informaţiei.

Serviciu nou în Spitalul General

Spitalul nostru are în dotare, o unitate modernă de electrochirurgie cu ultrasunete Harmonic-Ethicon. Aparatul este destinat chirurgiei de înaltă performanţă şi este util în toate specialităţile chirurgicale din Spital.
Prin folosirea acestui tip de aparatură se reuşeste scurtarea timpului operator, dar şi cresterea gradului de siguranţă a pacientului.

Fundaţia angajează :

Fundaţia "Dr. Victor Babeş" angajează :

  • Funcţionar informaţii Receptie
  • Asistent medical cu experienţă, pentru Spital General "Victor Babeş", secţii Cardiologie şi Gastroenterologie
  • Medic primar sau medic specialist Oncologie clinică
  • Medic primar sau medic specialist Neurologie, competenţă electromigrafie, experienţă de lucru în ambulatoriu şi spital
  • Medic specialist Anestezie şi Terapie Intensivă
  • Asistent medical cu experienţă în serviciul de dializă

Citiţi mai multe informaţii în pagina : Posturi vacante

Consultaţii urologice oferite de profesori renumiţi din Paris şi Viena, împreună cu specialişti din Fundaţia "Dr. Victor Babeş"

În cadrul unei mari campanii internaţionale de luptă împotriva cancerului de prostată, medici renumiţi din Europa vor da consultaţii la Fundaţia "Dr. Victor Babeş", Centrul de Diagnostic şi Tratament - clinică medicală privată din Bucureşti. Este vorba despre Prof. Dr. Bob Djavan de la Rudolfinerhaus Foundation Hospital Austria şi New York University Statele Unite ale Americii, şi despre Prof. Dr. André Philippe Davody de la American Hospital of Paris. Consultaţiile vor fi coordonate de către Dr. Seyed Aghamiri, medic primar urologie, doctor în ştiinţe medicale, Fundaţia "Dr. Victor Babeş", Bucureşti.

Servicii spitalizare prin contract cu CAS

Spitalul General - Fundaţia "Dr. Victor Babeş" primeşte bilete pentru servicii de spitalizare de zi şi continuă decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate. Serviciile de spitalizare se decontează atât prin Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (C.A.S.M.B.), cât şi prin Casele Judeţene de Asigurări de Sănătate (C.J.A.S.).

Lista serviciilor contractate prin Casa de Asigurări de Sănătate.